Deze dierenwinkel in Amersfoort heeft alles voor uw dier

Wij hebben een tijdje geleden een hond aangeschaft en vandaar dat wij op zoek moesten gaan naar een adresje voor goed hondenvoer. Wij hadden namelijk te horen gekregen dat onze hond een allergie had waardoor hij niet ieder soort voer kon handelen. Vandaar dat wij op zoek zijn gegaan naar een goede dierenwinkel in Amersfoort. Dat bleek nog niet heel eenvoudig te zijn. Wij konden wel een dierenwinkel in Amersfoort vinden, maar deze rekende vaak heel hoge prijzen voor de producten die zij verkochten. Dat was niet waar wij naar op zoek waren en vandaar dat wij maar eens even verder zijn gaan zoeken. Het bleek echter dat wij te specifiek zochten. Wij konden namelijk terecht bij een heel goede dierenwinkel in Amersfoort die ook nog eens vlakbij ons huis was gelokaliseerd. Het ging hier over de Welkoop en deze winkel is een heel goede dierenwinkel in Amersfoort. Deze dierenwinkel in Amersfoort heeft namelijk een zeer uitgebreide afdeling met alles wat je maar voor dieren nodig kunt hebben. Bovendien kun je hier ook dieren kopen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vogels, konijnen, cavia’s, hamsters en alles wat je maar zou willen kopen wanneer het gaat over de kleine huisdieren. Bovendien is het personeel in deze dierenwinkel in Amersfoort heel erg vriendelijk. Dat betekent dat je ze altijd even aan de mouw kunt trekken wanneer je graag advies zou willen hebben over een van de producten in het aanbod. Wij moesten er zeker van zijn dat in het hondenvoer dat wij aan onze hond zouden geven, geen verkeerde ingrediënten zaten verwerkt dus wij hebben even met een medewerker van deze dierenwinkel in Amersfoort gesproken om te horen welk voer wij het beste konden kopen. Wij werden heel goed voorgelicht en wij konden daarom ook heel snel het juiste voer vinden. De grote verrassing was dat dit voer ook nog eens heel erg voordelig was.

Deze dierenwinkel in Amersfoort heeft ook een plantenafdeling

Toen wij naar deze dierenwinkel in Amersfoort gingen om goed hondenvoer te kopen, zagen wij dat deze dierenwinkel in Amersfoort ook een heel mooie plantenafdeling heeft. Wij wilden onze tuin nog graag eens opknappen, maar wij hadden daar niet heel veel geld voor over. Wij vinden het namelijk onzin om heel veel geld aan je tuin uit te geven terwijl je er eigenlijk maar een paar weken per jaar zit. Vandaar dat wij heel blij waren om te zien dat wij in deze dierenwinkel in Amersfoort ook een afdeling aantroffen met zeer voordelige planten. Dat was heel prettig om te merken en wij waren dan ook meteen zeer geïnteresseerd in alles wat men hier aanbood. Wij zagen ook dat men in deze winkel ook tuinmeubels verkocht. Deze waren zo voordelig geprijsd dat wij ze eigenlijk niet konden laten staan. Wij kwamen daarom thuis met niet alleen heel goed hondenvoer, maar ook met een aantal planten en een heel mooie tuinbank. Dat overtrof al onze verwachtingen te meer omdat wij voor dit alles helemaal niet veel geld hoefden te betalen. Genoeg reden dus om binnenkort weer een keer naar deze winkel toe te gaan.

Wij zijn helemaal fan van de Welkoop

Wilt u ook een keer goed voer voor uw dieren kopen, of wilt u graag mooie planten voor in de tuin kopen? Kom dan een keer naar Welkoop-Bunschoten.nl. Hier kunt u:

  • zien wat men allemaal in deze winkel aanbiedt
  • bekijken welke planten u hier kunt kopen
  • advies inwinnen over dierverzorging

Wij zijn zeer tevreden over deze mooie winkel en wij komen dan ook graag nog een keer terug.