Deze dekzeilen zijn van hoogwaardig materiaal vervaardigd

Bent u op zoek naar een bedrijf dat in groten getale dekzeilen kan leveren? Of bent u een particuliere vrachtwagenchauffeur en werkt u als freelancer bij diverse vervoersbedrijven? Dan bent u waarschijnlijk geheel verantwoordelijk voor uw truck en oplegger. De kans is zeer aannemelijk dat u de dekzeilen zo nu en dan wilt vervangen. Ook voor singuliere bestellingen kunt u daarom bij ons aankloppen. Voor allerlei type transport bent u bij ons aan het juiste adres. Want naast de zeilen voor vrachtwagens met enorme opleggers fabriceren we tevens dekzeilen voor aanhangwagens, boten groot en klein maar ook zeilen om bouwterreinen mee af te dekken. U wilt wellicht niet dat het werk tijdens de bouw van huizen of kantoorpanden wordt afgekeken. Ook al gaat het om een bouwterrein, het is wel een privéterrein waar u wellicht gebruik maakt van innovatieve bouwtechnieken. Om een stukje privacy te creëren zet u er ten eerste hekken omheen. Maar daar kan men natuurlijk eenvoudig doorheen kijken. De oplossing? Onze dekzeilen verweven met deze hekken. Niemand die er ook maar langs kan turen. Dergelijke oplossingen worden niet alleen tijdens de bouw gebruikt, maar ook bijvoorbeeld backstage bij evenementen zoals festivals. U wilt de artiest immers ook de kans kunnen geven om bij te komen na een concert zonder belaagd en beloerd te worden door uitzinnige fans. Zo ziet u maar weer dat het gebruik van dekzeilen op vele plaatsen voorkomt, wellicht vaker dan u denkt. Hopelijk neemt u in ieder geval even een kijkje de website van, pvc-tarp, want daar vindt u alles over onze producten.

Dankzij deze dekzeilen gebeurt er niets met uw vracht

Een aantal voordelen als u dekzeilen bij ons bedrijf koopt willen we u niet onthouden:

  • De kwaliteit is onbetwistbaar de beste van dit moment.
  • We leveren uit voorraad. Zo hebben we steevast meer dan 50.000 vierkante meter EP en PVC standaard op voorraad dus grote en kleine bestellingen worden binnen een dag afgeleverd.
  • We verzenden alle dekzeilen geheel kosteloos mits uw bestelling in totaal boven het bedrag van 99 euro uitkomt.

Er zijn vele manieren om op de hoogte te blijven van veranderingen in ons assortiment. Zo kunt u ons via Facebook volgen. Daar posten we het laatste nieuws zoals een uitbreiding in ons assortiment, een korting of een aanbieding. Het is tevens mogelijk om u te abonneren op onze nieuwsbrief. Die zult u vervolgens eens per maand in uw inbox ontvangen. Naast het dekzeil leveren nog diverse andere producten zoals vangnetten voor steigers en containers, bouwhekzeilen en opslagtenten waaronder stalen loodsen en schuilstallen. Hebt u geen garage en staat uw auto daarom in de regen op de oprit? Koop dan een carport bij ons.

Voor stilstaand en rijdende objecten te gebruiken

Denk aan de oogst van de boer bij stilstaande objecten die moeten worden afgedekt. Of aan boten die in de herfst in de haven staan of zelfs in het dok. U wilt ze letterlijk warm houden want vrieskou kan schade aanrichten, zeker aan de verf en de lak van uw vaartuig. En natuurlijk hebben vrachtwagens die af en aan rijden door heel Europa belang bij deze dekzeilen. Dekzeilen kunnen dan ook op zeer vele manieren gebruikt worden en we zijn er bijzonder trots op dat we vanuit Oldenzaal snel door heel Nederland de juiste producten kunnen afleveren die u voor ogen hebt. Hebt u toch nog een vraag over de dekzeilen, over onze bestelprocedure of over onze werkwijze? Klim dan in de pen en schrijf ons een e-mail. Natuurlijk kunt u ons ook tijdens kantooruren even opbellen, onze klantenservice zal u graag even te woord staan.