Dekzeil voor reparatie dak

Dekzeil voor reparatie dakAfgelopen zomer was het tijd om het dak van ons huis te repareren. Wij wonen al vijftien jaar in dit huis en hadden nog nooit wat aan het dak gedaan. We wisten wel dat het dak niet meer in de beste staat was, maar we schoven het probleem elke keer voor ons uit. Er waren altijd wel andere klusjes in het huis dat wij belangrijker vonden. De laatste jaren hadden we regelmatig pech met het dak, bij harde wind vliegen er bijvoorbeeld wel eens dakpannen van het dak. We hadden een voorraad dakpannen liggen en hiermee konden we altijd de stukke dakpannen vervangen. Het afgelopen jaar merkten we dat het dak begon te lekken en dat het tijd werd om het dak te repareren. Op een aantal plekken zagen we watervlekken en we wilden dit probleem zo goed mogelijk verhelpen. We besloten om het hele dak te vernieuwen en nieuwe dakpannen te leggen. Samen met mijn zoon had ik een plan gemaakt en we hadden gewacht tot een droge periode. Online gingen we op zoek naar dekzeil, want als het wel ging regenen, dan moesten we het dak goed beschermen. We hadden wel een dekzeil van een bouwmarkt gekocht, maar dat ging snel kapot, daarom wilden we dit keer goede kwaliteit kopen. Online vonden we het bedrijf PVC Tarp, dit bedrijf is gespecialiseerd in afdekzeilen en vergelijkbare producten. Op hun website pvc-tarp.com vonden we dekzeil van goede kwaliteit en besloten om dit te kopen. De order werd de volgende dag al geleverd en we konden meteen aan de slag. Het zeil werkte erg goed, we hadden een paar dagen onverwacht regen, maar we hadden geen problemen met lekkage.

Multifunctioneel dekzeil

Na de reparatie van het dak, dachten wij dat we het dekzeil een tijdje niet meer nodig hadden, maar al snel konden we het weer gebruiken. Mijn broer had een boot gekocht en wilde de boot stallen tijdens de herfst- en wintermaanden. Hij wilde de boot graag in de tuin stallen, zodat hij niet voor de stalling hoefde te betalen. Mijn broer heeft een grote tuin en er is genoeg plaats voor de boot. Het is beter om de boot in een schuur te stallen, maar daar had hij niet genoeg ruimte. Ik vertelde hem dat hij het dekzeil van mij kon lenen, want dit zeil is groot genoeg voor zijn boot en van goede kwaliteit. Mijn broer heeft het zeil vijf maanden lang gebruikt en had geen problemen met het klimaat. Na deze maanden besloot mijn broer om hetzelfde zeil te kopen, want hij zag hoe goed het werkte. Ik raadde hem de website van PVC Tarp aan, want hier hadden wij het gekocht.

Ook voor feestjes

Vorige week gaven mijn vrouw en ik een feestje, omdat we dit jaar vijftig jaar zijn geworden. Het leek ons een goed idee om het buiten te vieren, want het was erg mooi weer. We maakten ons alleen een beetje zorgen over de ondergrond. Als veel mensen in de tuin lopen, dan kan het erg vies worden en het is slecht voor het gras. Het leek mij een goed idee om het dekzeil te gebruiken als ondergrond. Het zeil was stevig genoeg en zou het gras beschermen. Dit was een goed idee, want onze gasten konden van het lekkere weer genieten, zonder dat we overal prut hadden en het gras beschadigde. Ik kan het zeil van PVC Tarp aan iedereen aanraden

  • Het dekzeil is van goede kwaliteit, beter dan van bouwmarkten
  • Het zeil liet geen regen door tijdens de reparatie van het dak
  • Het zeil is multifunctioneel