De klantenservice van Electrabel

Het bedrijf Electrabel heeft inmiddels een naamsverandering gehad en heet nu ENGIE Energie. Voorheen nam je dus contact op met de klantenservice van Electrabel, nu is dat ENGIE Energie. Zeker voor de oudere klanten van dit bedrijf is dit belangrijk om in de gaten te houden. Het kan zijn dat je misschien nog post ontvangt van Electrabel of dat je probeert om de klantenservice van Electrabel te bellen, maar dan krijg je dus een andere naam te horen. Gelukkig is het bedrijf nog steeds hetzelfde en je kunt ook altijd rekenen op een hoge kwaliteit hier. Zowel in service als de producten en diensten die zij leveren.

  • Scherpe tarieven
  • Eenvoudig overstappen
  • Uitstekende service

Er zijn heel wat redenen om de klantenservice van Electrabel te bellen om klant te worden bij dit bedrijf. We maken toch eigenlijk allemaal wel gebruik van energie in ons huis. Sommige onder ons zullen ook gas gebruiken om bijvoorbeeld de verwarming te stoken of het eten klaar te maken. Het is dan belangrijk dat je dit op de juiste manier kunt verkrijgen en dat zonder dat je er hiervoor de hoofdprijs betaalt. Dat is precies wat ze je bieden bij de klantenservice van Electrabel. Een hoge service, zowel als je ze belt, maar ook als je de verschillende diensten bij ze afneemt.

Makkelijk contact opnemen met de klantenservice van Electrabel

Wanneer je vragen hebt voor een bedrijf, dan is het wel zo makkelijk om telefonisch contact op te nemen. Tenslotte is dit de snelste manier om al je vragen ook echt beantwoord te krijgen. Toch is het makkelijker gezegd dan gedaan om dit voor elkaar te krijgen. Ook bij de klantenservice van Electrabel werken ze met een keuzemenu. Dit is natuurlijk heel erg handig, omdat je hierdoor altijd de medewerker te spreken krijgt die verstand van zaken heeft. Zo krijg je het juiste antwoord. Omdat zij met zowel nieuwe klanten, al bestaande klanten en dan nog storingen en meer te maken krijgen, is het belangrijk om hier onderscheid in te maken. Maar hiervoor moet jij dus wel door dat keuzemenu heen als je contact opneemt met de klantenservice van Electrabel. En dat is waar veel mensen afhaken, want dat vinden ze te lang duren. Gelukkig hebben ze hier bij De Klantensnervice.nl de oplossing voor gevonden. Wanneer je naar de website van De Klantenservice gaat dan vind je hier het keuzemenu volledig uitgewerkt. Het enige wat jij nog hoeft te doen is de klantenservice van Electrabel op te bellen en de juiste nummers in te toetsen. Voordat je het weet heb je de juiste medewerker aan de lijn!

Sluit jouw nieuwe energie en gas af

Een van de grootste voordelen van ENGIE Energie is dat zij hier zeer voordelig zijn. Ze bieden dus meer dan alleen een uitstekende service via de klantenservice van Electrabel. Het is absoluut de moeite waard om eens een kijkje te nemen op de website en hier jouw energieprijzen te berekenen of om dit te laten doen door een medewerker bij de klantenservice van Electrabel. Dit zal voor jou een stuk meer duidelijk maken. Zeker als je het idee hebt dat de huidige energiemaatschappij waar je bij bent aangesloten toch wel een tikkeltje te duur is, dan zul je er tijdens je gesprek met de klantenservice van Electrabel er snel achter komen dat dit ook heel anders kan. En dat zonder er op andere gebieden op achteruit te gaan, want dat wil je natuurlijk niet. Wil je meer weten hierover? Kom vandaag nog naar de website toe!