De bedrijfsbarbecue, het leukste bedrijfsuitje!

Menig werkgever zit wel eens met de handen in het haar. Je wilt een bedrijfsuitje organiseren dat leuk, ongedwongen maar ook origineel is. Je wilt dat de werknemers iets leuks te doen hebben en met elkaar kunnen lachen, maar ook de mogelijkheid hebben om eens in een andere setting in gesprek te gaan om elkaar wat beter te leren kennen. Een hecht en productief team vaart wel bij een goed bedrijfsuitje! Maar wat is nou het perfecte bedrijfsuitje ? Wat voldoet aan al deze criteria en levert gegarandeerd een leuke avond of middag op? Wij waren heel benieuwd. We gingen op onderzoek uit en kwamen op een leuk idee… (Hint: het heeft te maken met een bedrijfsbarbecue…)

Een perfect bedrijfsuitje?

We wilden graag iets origineels bedenken, en niet weer uitkomen op die afgezaagde escape room of bowlingbaan. We besloten daarom eerst eens op een rijtje te zetten wat wij nou belangrijk vinden aan een bedrijfsuitje. Na enige tijd brainstormen hadden we uitgedacht waaraan een echt leuke bedrijfsactiviteit moet voldoen:

  • gezellig
  • lekker eten
  • buitenlucht
  • gesprekken
  • teambuilding activiteit
  • Relaxed en ongedwongen

Dit alles tezamen genomen bedachten we ons dat het best leuk zou zijn om een barbecue te organiseren voor werknemers. Een zogenaamde bedrijfsbarbecue! Dit is natuurlijk wel veel werk om te organiseren en dus gingen we op zoek naar een bedrijf dat dit voor ons kon doen. En wat bleek? De bedrijfsbarbecue bestaat al! Het is een bekend fenomeen onder veel bedrijven, want het levert een geweldige sfeer op. Bovendien kan gecombineerd worden met geweldige activiteiten die in het teken staan van competitie en teambuilding, actie en ontspanning.

Het bedrijf dat deze bedrijfsbarbecues organiseert heet kolenboertje. Deze BBQ specialist levert de allerbeste barbecueproducten. Voor de beste barbecues moet je hier dus zijn. Maar ook voor goede kolen en handige accessoires ben je bij het kolenboertje terecht. Daarnaast geven ze leuke en leerzame workshops. En last but not least: ze organiseren een bedrijfsbarbecue met alles erop en eraan, helemaal voor jouw bedrijf! 

Wat is een bedrijfsbarbecue?

Maar hoe ziet zo’n bedrijfsbarbecue er nou eigenlijk uit? Uiteraard is er een barbecue en zijn alle medewerkers welkom Maar wat is nu precies de invulling> Want enkel barbecue├źn lijkt misschien een beetje saai. Maar dat is het niet!

Wil je gaan voor een leuke teambuilding activiteit, dan kun je kiezen voor een leerzame workshop grillen. Dat is leerzaam, je medewerkers gaan samenwerken en maken ook een hoop lol. Ondertussen leren ze alle ins en outs van het grillen. En wie ontpopt een van de medewerkers zich wel tot een echte grill master! Liever een beetje competitiever? Kies dan voor een barbecue in spelvorm. Het kolenboertje heeft een speciaal barbecuespel: Heel Holland Grilled. Een onvergetelijke avond is gegarandeerd. Zo zie je, dat een bedrijfsbarbecue veel meer kan zijn dan je misschien op het eerste gezicht denkt.

Ook kun je ervoor kiezen om een bedrijfsbarbecue te laten organiseren die geheel verzorgd is. Een mooie afsluiter van een middag met activiteiten een evenement. Of gewoon zomaar heerlijk genieten van al het lekkers van de grill. Het kolenboertje denkt graag met je mee over de perfecte invulling van jouw bedrijfsbarbecue. Kijk dus op www.kolenboertje.nl.