De aanleg van inbraakpreventie door ons installatiebedrijf in Hoofddorp

De aanleg van inbraakpreventie door ons installatiebedrijf in HoofddorpMijn man en ik wonen in een vrijstaand huis in Hoofddorp en bij ons in de omgeving zijn de laatste tijd een aantal inbraken geweest, waardoor we ons minder op ons gemak voelde in ons eigen huis. We zijn regelmatig weg en hadden al eens nagedacht over de aanleg van inbraakpreventie door een installatiebedrijf in Hoofddorp. Nu lijkt het de tijd te zijn om daarvoor een installatie in Hoofddorp in de arm te nemen en ervoor te zorgen dat ons huis verzekerd is van de juiste inbraakpreventie. Nadat we gelezen hadden over de dienstverlening van T. van Dijk Installatietechniek op vandijkinstallatietechniek.nl hebben we een afspraak gemaakt met dit installatiebedrijf in Hoofddorp.

Een installatiebedrijf in Hoofddorp met als expertise elektrotechniek

We hadden op de website van dit installatiebedrijf in Hoofddorp al gelezen dat hier veel ervaring is met de aanleg van:

  • Inbraakpreventie
  • Bewakingscamera’s
  • Brandbeveiliging
  • Schotelantennes

Deze ervaring sprak ons wel aan, want hiermee zouden we zeker ons huis goed tegen inbraak kunnen beveiligen. We hebben een afspraak gemaakt om bij ons thuis de details eens goed te bespreken en daarbij is er ook gekeken naar de zwakke punten die voor ons huis gevoelig zouden kunnen zijn voor inbraak. Zo hebben wij een aangebouwde garage met plat dak die met een deur vanaf de overloop van ons huis te bereiken is. Dat is natuurlijk erg handig, maar omdat deze deur uit het zicht is, vormt het een eenvoudig doelwit voor onverlaten om via die weg in te breken. Toch waren er nog veel dingen waar wij niet aan gedacht zouden hebben en het is fijn om een ervaren installatiebedrijf in Hoofddorp te hebben die ons helpt met dit probleem. Voordeel is natuurlijk dat net als wij dit installatiebedrijf in Hoofddorp bekend is met het aantal inbraken en ook weet wat de tendens is en welke wijken interessant lijken te zijn. Het lijkt erop dat we eigenlijk al geluk hebben gehad dat we nog niet het slachtoffer zijn geworden van inbraak, gezien de ligging van ons huis. De heer van Dijk, eigenaar van dit installatiebedrijf in Hoofddorp, heeft ons persoonlijk verzekerd dat we een goede oplossing zullen vinden voor ons probleem en ervoor zorgen dat ons huis preventief tegen inbraak beveiligd wordt.

Een installatiebedrijf met verstand van zaken

We hebben een plan voor inbraakpreventie door ons installatiebedrijf in Hoofddorp laten maken en de kosten zijn ons daarbij nog enigszins meegevallen. We hebben toen akkoord gegeven op de aanleg van ons inbraakpreventiesysteem en daarmee is ons installatiebedrijf in Hoofddorp aan de slag gegaan. Waar nodig is elektra verlegd of zijn extra stroompunten aangebracht, maar heel veel hoefde er niet veranderd te worden. Het werk heeft met name gezeten in het aanbrengen van de preventiemaatregelen op de ramen en deuren die toegang kunnen geven bij inbraak en daarbij is een alarminstallatie aangelegd die in contact staat met een centrale, waarbij de inbraakpreventie ook effectief is als we niet thuis zijn of zelfs op vakantie zijn. Omdat we een maand later voor een aantal weken naar het buitenland zouden vertrekken was dit qua timing dus erg goed gepland. De werkzaamheden leken uitgebreid, maar waren relatief snel uitgevoerd en dat gaf ons een erg goed gevoel. We hebben uitvoerig uitleg gekregen van ons installatiebedrijf in Hoofddorp over het gebruik van het alarmsysteem en konden er al snel mee uit de voeten. We zijn zeer tevreden over het geleverde werk en over de installatie die is gekozen voor de inbraakpreventie van ons huis. We gaan nu met een veel veiliger gevoel van huis en ons doel is daarmee bereikt.