Dankzij het mediumschap helpen we u verder met uw leven

Het mediumschap van Astrid Zoutenbier bestaat uit drie belangrijke delen. Daar willen we het graag even met u over hebben. Kijkt u ook eens op haar website, het is mogelijk om vervolgens direct een eerste kennismakingsgesprek aan te vragen. Op yinas.nl kunt u in ieder geval alle informatie vinden over het mediumschap. Dit hoort natuurlijk bij paranormale begaafdheid en niet iedereen heeft deze aanleg. Er gaat een heuse training aan vooraf van 4 jaar aan het mediumcollege. Uiteraard heeft dit medium deze opleiding met goed gevolg afgelegd en ze past haar mediumschap al vele jaren toe in Den Haag. Zoekt u een spiritueel adviseur? Wilt u bijvoorbeeld praten met een overleden familielid of vriend? Bent u benieuwd wat de toekomt voor u in petto heeft en wilt u dankzij de helderwetendheid van dit medium problemen zien te voorkomen? Voor het wegnemen van diverse problemen, zowel psychisch als mentaal kan het mediumschap de oplossing vormen. Ze kan dan ook vaak in combinatie met andere technieken haar mediumschap zodat er voor iedereen een juiste oplossing van diens hindernis gevonden kan worden. Wellicht dat de naam van de website u verbaasd. Dit betekent niets meer dan “overwinnaar”. Hopelijk voelt u zich na een behandeling ook als een overwinnaar.

Na een opleiding van 4 jaar wordt het mediumschap behaald

Met al meer dan 10 jaar ervaring en een gedegen opleiding daar voorafgaand mag u er wel vanuit gaan dat u ook goed geholpen kunt worden. Maar wat is nu eigenlijk het probleem? Lijdt u aan pijnen die niet verklaard kunnen worden door de medische wetenschap? Of zit u met een knagend gevoel? Liggen er nog zaken open omdat een geliefd persoon onverwachts is te komen overlijden? Dan kan mediumschap helpen. Ze brengt u bijvoorbeeld in contact met die persoon. U kunt vervolgens dingen rechtzetten, vragen, ophelderen en ga zo maar door. Dat brengt zowel de geest als u tot rust die jullie nodig hebben om jullie eigen weg te vervolgen. We kunnen het ons goed voorstellen dat u wellicht sceptisch bent. Maar er zijn zoveel zaken in de wereld die niet door de wetenschap en ook niet door religie verklaard kunnen worden. Er is zoveel meer tussen hemel en aarde, dat kunt u niet ontkennen. We hopen daarom ook dat u met een open geest eens wilt kijken naar de vele voorbeelden van het werk van dit medium waar u op de site veel meer over kunt lezen. Maar contact met overledenen is zeker niet de enige bezigheid waar het mediumschap van toepassing is. Zo kan ze ook uw toekomst voorspellen en u helpen om u weer op het rechte levenspad te doen belanden.

We zoeken graag met u uit welke oplossing het beste past

Want naast het feit dat Astrid Zoutenbier met haar mediumschap vele mensen kan helpen, kan ze ook geheel andere methodes toepassen die u wellicht beter liggen. U kunt daarbij denken aan:

  • Healing,
  • Opstellingen,
  • En I Tjing.

Ziet u dit alles wel zitten en bent u benieuwd wat zij voor u kan betekenen? Woont u in Den Haag of is het geen probleem om hier regelmatig naar toe te komen? Maak dan vandaag nog een afspraak door te bellen, te mailen of door eens langs te gaan bij een symposium. Daar laat ze regelmatig haar kunsten zien en op de site kunt u deze agenda vanzelfsprekend terugvinden. Wellicht zien we u daar binnenkort ook even! Ten slotte is het zelfs mogelijk om via WhatsApp uw vraag te stellen, ze reageert altijd zo spoedig mogelijk.