Briefpapier

Tot de dag van vandaag is briefpapier bedrukken nog steeds een veelgevraagde service bij Drukwerkdeal.nl. Het wordt niet alleen maar gebruikt voor het versturen van brieven. Het papier wordt vaak bedrukt in de huisstijl en vervolgens gemaakt voor de opmaak van diverse documenten zoals contracten en offertes. Hiervoor is het van belang dat het afdrukken van deze materialen zo kwalitatief mogelijk gebeurt en daar is Drukwerkdeal.nl de juiste leverancier voor. De opdrachten zijn snel en eenvoudig via de website door te geven. Zolang je de ontwerpen beschikbaar hebt, hoeft het niet lang te duren om jouw bestelling snel in huis te hebben. Voor een snelle afhandeling kan je ook kiezen voor de aanbevolen samenstellingen voor briefpapier bedrukken. Bijvoorbeeld budget A4 papier van 90 g/m2 van 5000 stuks of dezelfde hoeveelheid van Biotop A4 papier van 90 g/m2. De laatste is wat luxer en steviger papier die ook nog goed is voor het milieu. Mocht je graag papier willen gebruiken, maar wel milieubewust hiermee om willen gaan, dan is dit een goede optie voor briefpapier bedrukken. Bekijk welke prijzen het beste aansluiten bij jouw budget. Voor briefpapier bedrukken bestaan er diverse uitvoeringen voor meerdere scherpe prijzen.

Briefpapier bedrukken voor een complete huisstijl

Het is ideaal dat je bij Drukwerkdeal.nl al voor een aantrekkelijke prijs professioneel jouw papier kan bestellen. Hoe klein je organisatie ook en begint, representatief papier is al de eerste stap om optimaal jouw bedrijf te runnen. Laat daarom jouw briefpapier bedrukken en begin desnoods met het papiermateriaal bankpost wit. Dit is het budgetmateriaal, maar wel van goede kwaliteit. Ook hierop kan Drukwerkdeal het logo of een ander ontwerp afdrukken met de PMS-druktechniek of de full color druktechniek. Dit type papier is verkrijgbaar in verschillende diktes die aangegeven worden in het gewicht. Hoe zwaarder het papier, hoe steviger het papier is. Bankpost wit is verkrijgbaar in de gewichten 80, 90, 100 of 120 g/m2. De 90 g/m2 wordt aanbevolen en voor een aantrekkelijk bedrag heb jij een stapel van 500 stuks bij jou bezorgd. Wil je liever wat steviger briefpapier bedrukken. Dan kies je voor een zwaarder gewicht of uit een van de andere materiaalsoorten:

  • Biotop naturel
  • ECO 100% recycled
  • VergĂ© wit
  • VergĂ© naturel

Dit zijn allemaal luxe of zware materiaalsoorten. Bekijk welke aansluit bij de uitstraling van jouw bedrijf en ook welke prijs het beste past bij het beschikbare budget. Briefpapier bedrukken is ook mogelijk op A5 formaat, alleen is deze maat alleen beschikbaar voor de materiaalsoorten bankpost wit of biotop naturel. Bij de selectie van het formaat, is al direct te zien dat alleen deze van toepassing zijn voor briefpapier bedrukken.

De extra service

Drukwerkdeal.nl wilt klanten zoveel mogelijk tegemoet komen in de levering van het drukwerk. Naast de hoogwaardige bedrukking die zij uit kunnen voeren voor briefpapier bedrukken, zorgen zij ervoor dat deze zo goed mogelijk bij je geleverd worden. Te beginnen met de aanwezigheid van boorgaten in het papier. Wanneer het papier regelmatig in mappen wordt gearchiveerd, dan is het een uitkomst als de gaten al erin verwerkt zitten. In het keuzemenu voor briefpapier bedrukken heb je de keus uit geen, twee of vier boorgaten. Vervolgens wordt de keuze geboden de papieren te bundelen. Je kan ervoor kiezen alle papieren los in een doos te laten leveren, maar ze kunnen ook per 100, 250 of 500 stuks gebundeld worden. Dit geeft meer orde in de doos en voorkomt wellicht dat ze door elkaar schuiven of verkreukelen. Heb jij alles naar tevredenheid geselecteerd, dan selecteer je de oplage met de daarbij behorende prijs. Na ongeveer zeven werkdagen wordt het pakket met jouw eigen papier bij je geleverd.