Bezoek de landwinkel

Heb jij altijd al eens echt verse kaas en melk willen proberen? Dan ben je hiervoor aan het juiste adres bij de landwinkel van de kaasboerderij Gein Genoegen. Ik kom hier al vele jaren eens in de zoveel tijd naar toe, want ze hebben hier de heerlijkste melkproducten.

  • Boeren- en karnemelk
  • Uiteenlopende soorten kazen
  • Yoghurt

Dit zijn enkele voorbeelden van de producten die ze hier verkopen. Maar je kunt hier bijvoorbeeld ook terecht voor boter. Alle producten die je hier vindt, worden allemaal ambachtelijk en volgens authentiek recept gemaakt. En dat proef je iedere keer weer! Het is dat ik net te ver weg woon om hier op wekelijkse basis langs te komen, maar anders zou ik dat zeker gedaan hebben. Ik merk iedere keer weer wanneer ik in de landwinkel ben dat er ook veel mensen speciaal naar toe komen vanuit alle hoeken in Nederland. Het is echt een begrip hier in de buurt. Het is absoluut de moeite waard om naar deze landwinkel af te reizen. Je zult het misschien ook niet op een wekelijkse basis doen, maar je moet hier toch minstens een keer geweest zijn.

De heerlijke producten van de landwinkel

De landwinkel is dus onderdeel van de Kaasboerderij Gein Genoegen. Ze hebben hier meerdere melkkoeien en fokschapen. De melkkoeien zorgen er natuurlijk voor dat ze hier zoveel heerlijke producten hebben. En in de lente kun je hier altijd weer voldoende lammetjes en kalfjes zien. Voor mij persoonlijk is dit mijn favoriete tijd van het jaar om naar de landwinkel toe te komen. Maar het is eigenlijk het hele jaar de moeite waard om hier even een bezoekje aan te brengen. De vele verschillende soorten kazen die ze hier hebben smaken stuk voor stuk ontzettend goed. Ik kan in de supermarkt soms ontzettend veel moeite hebben om echt een goed stuk kaas te vinden, maar in de landwinkel is dat voor mij nog nooit een enkel probleem geweest. Zelfs de soorten kaas die ik over het algemeen niet onder mijn favorieten reken, kan ik hier toch niet afslaan. En dat zegt dus wel degelijk iets over de geweldige kwaliteit van de kaas! Ik vind het dan ook voor iedereen een aanrader om hier naartoe te komen en op zijn minst een stuk kaas te proeven en van de heerlijke melk te drinken. Je gaat geheid met volle handen naar huis!

De delicatessen en cadeaus

Ben jij naast melk en kaas op zoek naar lekkere delicatessen en misschien zelfs wel een leuk cadeau voor iemand? Ook dan ben je bij de landwinkel helemaal op de juiste plek. Het is dan ook niet gek dat ook veel toeristen het erg leuk vinden om hier langs te komen en hun keuze te maken op dit gebied. Nederland is natuurlijk een waar kaas- en melkland en dat merk je bij deze landwinkel ook echt. De authentieke recepten die ze hier gebruiken zorgen er daarnaast voor dat alle producten hier overheerlijk smaken. Van de karnemelk tot de komijnekaas. Je kunt het eigenlijk zo gek nog niet bedenken of ze hebben het hier wel. Als je dus ooit op zoek bent naar een speciaal (Hollands) stuk kaas, dan is de kans ontzettend groot dat je het hier van de beste kwaliteit gaat vinden. Als je een kaasliefhebber bent, dan is deze landwinkel zeker een plek waar je minstens een keer geweest moet zijn. Als dit voor jou dus nog niet het geval is, dan moet je daar snel verandering in brengen! Plan daarom vandaag nog een bezoekje!

Lees meer…