Bestel impregneermiddel om uw buitenmuur te beschermen

Verouderd beton en baksteen kunnen snel verder afbrokkelen zonder een degelijke behandeling. Als u pas in de herfst merkt dat er specie uit de muur valt dan gaat u dit natuurlijk pas in de lente oplossen. U kunt dan het beste een impregneermiddel kopen waarmee u uw muur tegen het ergste beschermt. Een impregneermiddel zoals de onze zult u trouwens niet zo snel elders vinden. Neem daarom vooral even een kijkje op polykit3x1.com. Dit is namelijk niet zomaar het eerste het beste impregneermiddel maar een innovatief en doorontwikkeld middel waarmee u uw buitenmuur optimaal kunt beschermen. Doet u dat niet, dan slaat de kou en ook vocht naar binnen. Het kan uw spouwmuur letterlijk infecteren met onder andere schimmels die langzamerhand uw binnenmuur binnentrekken met alle gevolgen van dien. Schimmels kunnen erg kwalijk zijn om van waterschade nog maar niet te spreken. Een bakstenen buitenmuur heeft in Nederland met al die regenval al heel wat te verduren dus het is niet meer dan logisch dat u zowel preventief als bij spoed impregneermiddel gebruikt om de ergste schade te voorkomen. Maar waarom zou u dan voor onze oplossing kiezen? De argumenten om Polykit te overwegen zijn talrijk en die gaan we dan ook zeker niet onbenoemd laten in deze tekst. Laten we alvast voorop stellen dat het middel maar liefst 15 jaar meegaat en dat betekent dat het een zeer duurzaam impregneermiddel is. Wellicht bent u iets meer kwijt dan een inferieur merk, maar op de langere termijn zal het enkel winstgevend blijken te zijn.

Lees hier alles over de voordelen van onze impregneermiddel

Naast het feit dat het een zeer duurzaam artikel is mag u de volgende eigenschappen en voordelen verwachten van Polykit impregneermiddel:

  • Het is te gebruiken door zowel de particulier als de klusjesman want het is een eenvoudig aan te brengen middel met een hoge dekking. Dat betekent niet alleen dat het een makkelijk klusje is maar dat u ook nog eens erg snel klaar bent!
  • Het biedt een zeer sterke weerstand tegen verwering zodat nieuw voegwerk des te langer kan worden uitgesteld,
  • Het is daarentegen wel ademen zodat het de lucht niet afsluit en uw goed geïsoleerde huis zijn warmte vasthoudt en in de zomer snel kan kwijtraken.

U leest het, er zijn vele redenen om voor dit impregneermiddel te kiezen. Mocht u toch nog twijfelen dan hopen we dat de vele foto’s op de website u overtuigen. Zo vindt u er diverse voorbeelden van huizen die met dit middel zijn bewerkt. Wij hebben er bewust voor gekozen om dit impregneermiddel enkel online aan te bieden. U vindt het dus niet bij de bouwmarkt in de schappen. U maakt de bewuste keuze om dit impregneermiddel een kans te geven en daar willen we u dan ook graag voor belonen in de vorm van gratis en vrijblijvend advies. U kunt daarom te allen tijde een compleet kosteloos adviesgesprek aanvragen.

Polykit gaat maar liefst 15 jaar mee!

Hebt u vragen over de werkwijze van dit impregneermiddel, van ons bedrijf of hoe te bestellen? Klim dan in de pen en schrijf ons een e-mail. Ook bellen behoort vanzelfsprekend tot de mogelijkheden. Als u voor ons kiest dan kunt u via deze wegen ook uw bestelling plaatsen. Of het nu gaat om tientallen potten of slechts een, iedereen is bij ons welkom. Het is zelfs mogelijk om de bestelling af te halen, dat scheelt immers weer verzendkosten. In Nederland bent u dan welkom in onze vestiging in Panheel en in België zien we u graag verschijnen in Dilsen.