Bent u opzoek naar containerverhuur Enschede?

Bent u opzoek naar containerverhuur Enschede?  Dan bent u bij Olde Kalter BV. Transport en Sloopwerken aan het goede adres. Het bedrijf is begonnen in 1923 als eenmanszaak en heeft hard gewerkt aan de eigen ontwikkeling. Het bedrijf heeft inmiddels al ruim 90 jaar ervaring en leunt op traditie. 

Momenteel werken er 24 mensen in het bedrijf die specialist zijn op het gebied van middelgrote omvang. Het bedrijf heeft een goede motivatie en multifunctionele instelling dat het familiebedrijf en de werknemers in staat stelt de klant op de gewenste wijze te bedienen. Bij het bedrijf zijn milieu, veiligheid en welzijn constante aandachtspunten. Met de VCA certificatie is dit vanzelfsprekend. Het bedrijf heeft een breed klantenbestand in de particuliere sector en productiebedrijf. Vrijblijvend wordt een advies gegeven over de idee├źn van de klant en het kostenaspect.

Containerverhuur Enschede

Bij het bedrijf u terecht voor containerverhuur Enschede. De containerverhuur Enschede is mogelijk voor afvoer van diverse soorten afval, hout, puin en grond. Daarnaast is de containerverhuur Enschede mogelijk in diverse soorten grootte’s van afval en opslag. Deze containers zijn beschikbaar in open en gesloten uitvoeringen. De containerverhuur Enschede is beschikbaar voor particulieren en bedrijven. Zo geldt bij de containerverhuur Enschede: voor 11:00 uur besteld, is binnen 48 uur geleverd op werkdagen. De prijzen zijn gebaseerd op een all in tarief, er zijn geen bijkomende kosten. Zo heeft containerverhuur Enschede de volgende containers:

  • Hefcontainers grondoppervlak: deze zijn geschikt voor plaatsing op opritten en parkeerplaatsen. 
  • Kabelcontainers grondoppervlak: deze containers hebben deuren aan de achterkant en een lage inloophoogte. Mogelijk met een open en afsluitbaar systeem.
  • Magazijn/opslagcontainers en laadvloeren: deze zijn geschikt voor tijdelijke opslag, hebben een materialentransporten inloophoogte. Geschikt voor een opslag van huisraad/materialen.

De containerverhuur Enschede biedt een snelle levering. Zo kunnen de containers van containerverhuur Enschede online en telefonisch besteld worden. Vervolgens levert containerverhuur Enschede deze binnen 48 uur. Het is ook mogelijk om de containers zaterdag te laten ophalen, dit moet wel in overleg gebeuren.

Werkzaamheden

Naast de containerverhuur Enschede heeft het bedrijf ook andere werkzaamheden op het gebied van grondwerken. Het bedrijf heeft hiervoor diverse soorten machines en vrachtauto’s in bezit. Dit maakt dat het bedrijf in staat is om op vele locaties diverse soorten werkzaamheden op machinaal gebied uit te kunnen voeren. Ook is het bedrijf in staat om benodigde transport die gerelateerd zijn aan grond- en sloopwerk, zelf te kunnen uitvoeren. Het pakket bestaat uit:

  • Graafwerkzaamheden en grondverbeteringen bij bouwputten van woningen en gebouwen
  • Aanleg van rioleringen en drainagewerken
  • Fundatie’s voor diverse verhardingen en bestratingswerken
  • Rooi- en spitwerken in tuinaanleg en groenonderhoud

De diverse machines kunnen particulier en zakelijk verhuurt worden. Daarnaast is het mogelijk om deze te verhuren op basis van projectvorm. Het bedrijf is ook in bezit van een minikraan. Deze kraan is 80 centimeter breed en maakt het mogelijk om door een deur of poort te gaan. Dit maakt het werken met een graafmachine in kleinere doorgangen of omheinde tuinen machinaal mogelijk.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de containerverhuur Enschede of over de andere werkzaamheden van het bedrijf? Dan kunt u contact opnemen met het bedrijf voor meer informatie.