Bent u benieuwd naar socmint training?

Bent u benieuwd naar socmint training? Dan bent u bij Anti Crime Academy aan het goede adres. Dit bedrijf verzorgt erkende werkshops, opleidingen en lezingen op het gebied van diverse onderwerpen. Zo worden de volgende onderwerpen aangeboden:

  • Open Source Intelligence
  • Social Media Intelligence
  • Human Intelligence
  • Forensische Opsporing
  • Internationale veiligheid

Het bedrijf is onderdeel van een internationaal samenwerkingsverband welke in de Verenigde Staten is opgericht. Het bedrijf is continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe beroepsopleidingen en vaktechnische trainingen. De lessen zijn gebaseerd op de meest actuele kennis, procedures en de wetgeving. Het bedrijf geeft ook advies en ondersteunt organisaties bij vraagstukken op het gebied van digitaal onderzoek en opsporing.

Socmint training

Wanneer u meer wilt weten over socmint training bent u bij het bedrijf aan het goede adres. De komst van het internet heeft de werkwijze van beveiligingsprofessionals ingrijpend veranderd. Zo zijn online talloze waardevolle inlichtingen te verkrijgen door gebruik van social media. Mensen plaatsen zonder de gevaren te beseffen, grote hoeveelheden privacygevoelige informatie online. 

Socmint traning doelt op inlichtingen die via sociale media kanalen verzameld kunnen worden. Zo staat socmint voor Social Media Intelligence. Wanneer er goed gezocht wordt kan men veel informatie vinden die directe schade kan toebrengen aan een persoon, bedrijf of organisatie.

De socmint training leert studenten hoe er ongewenste publicaties op een effectieve wijze van het internet verwijderd kunnen worden. Ook wordt er geleerd hoe andermans online gedraging opgespoord, gemonitord, vastgelegd en gerapporteerd kunnen worden. Een socmint training kan veel schade voorkomen. De socmint training zorgt ervoor dat gevoelige data niet in handen kan komen van een verkeerde partij om grote potentiĆ«le schade te voorkomen. In de socmint training leert u ook hoe u digitale bevindingen kunt vastleggen. De studenten leren een strategisch digitaal onderzoeksplan te formuleren tijdens de socmint training.  Dit onderzoeksplan dient als leidraad gedurende het onderzoekstraject. 

Naast de socmint training kunt u ook terecht bij het bedrijf voor lezingen en workshops over vak gerelateerde onderwerpen. Via de website kunt u zich gemakkelijk aanmelden voor een lezing of een socmint training.

Het bedrijf

Het bedrijf is geregistreerd bij het Centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland en nog meer organisaties. Bij het bedrijf kunt u de volgende opleidingen en trainingen volgen:

  • Lezing: criminele kracht social media: in anderhalf uur neemt de docent u mee in de wereld van vertrouwelijke informatie via internet. 
  • Workshop: digiprotect uw kinderen: deze workshop bestaat uit drie les uren. Ouders worden meegenomen in hoe hun kind op een verantwoorde wijze digitaal beschermd kan worden.
  • Workshop: booleaanse operatoren: deze workshop bestaat uit twee les uren. U leert gebruik te maken van  Booleaanse operatoren. 

Het bedrijf biedt u dus een groot aanbod van praktische klassikale beroepsopleidingen en trainingen als het gaat om open source intelligence, social media intelligence, opsporing, openbare orde en internationale veiligheid. Het bedrijf biedt top docenten met uitstekende faciliteiten in Nederland en Amerika. De opleidingen worden verzorgd door specialisten die binnen het operationele werkveld werken.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, dan kunt u gemakkelijk contact opnemen met de website voor meer informatie. Ook kunt u een kijkje nemen op de website om meer informatie te verkrijgen.

https://www.anti-crime-academy.com/