Animatiebedrijf Donker Media helpt u van begin tot eind

Wilt u een belangrijke boodschap nog beter overbrengen via uw website maar wilt u het uw bezoekers graag iets eenvoudiger maken? Hebt u gemerkt dat het plaatsen van lange lappen tekst enkel averechts werkt, dan kan ons animatiebedrijf soelaas bieden. Kijkt u maar eens op donkermedia.nl. Wij zijn namelijk een animatiebedrijf dat snel een filmpje voor u kan maken dat u vervolgens op uw website plaatst. Misschien is dit de oplossing voor uw probleem. Het probleem dat u vrij veel bezoekers krijgt maar snel weer verdwijnen omdat ze afgeschrikt worden door de huidige content. Het is in ieder geval al een winst dat uw internetmarketing werkt. Maar nu is het zaak om die bezoekers vast te houden. En dat kan enkel door hen te boeien. Hopelijk kunnen wij als animatiebedrijf u daarbij helpen. Andere hulpmiddelen die u in kunt zetten is het grondig herzien van uw lay-out, aanbiedingen of bepaalde diensten op de site aantrekkelijk weergeven en om de stukken tekst minstens te halveren. Afijn, u denkt er in ieder geval over na om een animatiebedrijf in te schakelen om een bepaalde boodschap zoals uw werkwijze of de werkwijze van uw website onder de aandacht te brengen. Wij maken interessante en vaak ook grappige animatiefilmpjes die op een frisse en creatieve manier de boodschap overbrengen.

Dankzij ons animatiebedrijf kunt u snel informatie overbrengen

Houdt u er ook weer rekening mee dat een filmpje niet te lang moet duren? Want ook daar schrikt u weer mensen mee af. Een goede balans tussen de tijd, de informatiedichtheid en natuurlijk de inhoud is een puzzel waar ons animatiebedrijf als geen ander mee uit de voeten kan. Wij houden absoluut van een uitdaging en willen ons enthousiasme graag op u overbrengen. Bent u benieuwd naar de werken van animatiebedrijf Donker Media uit het verleden? Kijkt u dan eens op onze site onder het kopje “werk” naar vele voorbeelden van reeds afgeronde projecten. Natuurlijk denken wij graag met u mee maar wij gaan niet zo maar willekeurig aan de slag. We willen uw input horen. Het is immers uw website en het zal ook uw filmpje zijn die ons animatiebedrijf voor u gaat produceren. Daarom bent u vanaf de offerte tot aan het eindproduct zo betrokken als u zelf wilt. We sturen u tussentijdse resultaten en kunnen eventuele wijzigingen direct toepassen. Maar voordat we beginnen aan deze video gaan we aldus eerst het gesprek met u aan. Neemt u daarom na het lezen van deze tekst gelijk even contact met ons op. Vul uw naam en e-mailadres in natuurlijk welke service u van dit animatiebedrijf wenst. We mailen u zo spoedig mogelijk terug. Vanzelfsprekend kunt u ook met ons bellen tijdens kantooruren en kunt u op afspraak bij ons langskomen in Eindhoven.

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Neem dan contact op

Het proces bestaat in principe uit 3 belangrijke stappen en die zijn als volgt:

  • U neemt contact met ons op en vertelt ons uw verhaal. Vergeet niet om de bestaande site aan ons te melden en vertel wat er in de video moet worden uitgelegd. Dit noemen we de preproductie.
  • Dan beginnen we aan de productie. De productie bestaat uit het maken van de gehele video en het inspreken van de voice-over die vertelt over uw bedrijf en werkwijze.
  • Ten slotte worden er tijdens de postproductie geluidseffecten en muziek toegevoegd. Dit is geheel naar smaak, dus laat vooral weten wat uw stijl is!

Benieuwd wat een dergelijke “explanimation” u gaat kosten? Vraag dan vandaag nog een gratis offerte op.