OVER ONS

IS Online is hét online bedrijvenplatform van Nederland. Wij verzamelen de beste bedrijven in elke branche en belonen deze met een plekje in onze populaire bedrijvenlijst. We werken de lijst regelmatig bij, zodat jij altijd een actueel overzicht hebt van de beste bedrijven bij jou in de buurt.

ONZE BRANCHES

IS Online richt zich op ondernemingen binnen de meest uiteenlopende branches. Zo vind jij altijd de informatie die je nodig hebt, of het nu gaat om een particuliere of zakelijke toepassing. Van tech tot gezondheid en van mobiliteit tot financiën: in onze blogs lees je het laatste nieuws over de beste bedrijven.

MOBILITEIT

Mobiliteit is een integraal onderdeel van jouw leven. Of je nu in een elektrische auto naar je werk rijdt of met het vliegtuig op vakantie gaat. Hier lees je alles over de laatste mobiliteitstrends en bijbehorende producten.

GEZONDHEID

Een goede gezondheid is de basis voor een gelukkig leven. Er zijn tal van producten en diensten die hier een steentje aan bijdragen. Wij schrijven over de bedrijven die op dit vlak met interessante innovaties komen.

TECHNIEK

Moderne techniek heeft de huidige maatschappij gevormd. Zaken die inmiddels vanzelfsprekend zijn, waren enkele decennia geleden nog ondenkbaar. Verantwoordelijk hiervoor zijn ondernemingen met een vooruitstrevende visie.

Lees de blogs van IS Onine voor nieuws over de laatste producten en diensten